Drůbeží játra na pikantní způsob
Drůbeží játra na pikantní způsob
Potřebujeme:
600 g jater, 1 vejce, 1 lžíci solamylu, sůl, mleté černé koření, 2 chilli papričky, 3 lžíce oleje, Glutasoľ, 1 lžíci ostré hořčice, 2 lžíce červeného vína
Potřebujeme:
600 g jater, 1 vejce, 1 lžíci solamylu, sůl, mleté černé koření, 2 chilli papričky, 3 lžíce oleje, Glutasoľ, 1 lžíci ostré hořčice, 2 lžíce červeného vína
Jak na to:
Drůbeží játra pokrájíme na menší kousky a promícháme s rozšlehanými vejci, rozbředlým solamylem, osolíme, okořeníme mletým pepřem a posypeme nadrobno posekanýcmi chilli papričkami. Opět promícháme a necháme odstát 20 minut.
Potom játra vložíme do rozehřátého oleje a opékáme. Když jsou měkká, přidáme glutasol, ostrou hořčici a podlejeme červeným vínem. Ještě chvíli dusíme a horké podáváme.
Drůbeží játra pokrájíme na menší kousky a promícháme s rozšlehanými vejci, rozbředlým solamylem, osolíme, okořeníme mletým pepřem a posypeme nadrobno posekanýcmi chilli papričkami. Opět promícháme a necháme odstát 20 minut.
Potom játra vložíme do rozehřátého oleje a opékáme. Když jsou měkká, přidáme glutasol, ostrou hořčici a podlejeme červeným vínem. Ještě chvíli dusíme a horké podáváme.