Zeleninový salát s brombory

Použité suroviny:

400 g brambor vařených ve slupce | 100 g petržele | 100 g celeru | 100 g mrkve | 3 tvrdé sterilované
okurky | 1 středně velká cibule | 200 g sterilovaných fazolek | 200 g sterilovaného hrášku | 1 sklenička
majonézy | dle chuti: sůl a mletý pepř

Jak recept připravit:

Mrkev, celer a petržel očistíme, oškrábeme a uvaříme v osolené vodě téměř doměkka. Pak vodu slijeme a
zeleninu necháme okapat. Zchladlou okapanou zeleninu nakrájíme na kostičky. Fazolky i hrášek scedíme a
necháme okapat. Fazolky pak nakrájíme na kousky asi 1 cm. Brambory nakrájíme na kostičky. Cibuli oloupeme a
nakrájíme nadrobno. Okurky nakrájíme na drobné kostičky. Vše dáme do mísy a zlehka přimícháme majonézu.
Dochutíme solí a pepřem. Znovu promícháme a dáme do ledničky rozležet.