Pudinkové řezy na všechny způsoby
Použité suroviny:
4 sáčky pudingu Dr. Oetker - obyčejné podle barvy těsta
200 ml oleje |
200 ml krystal nebo krupicového cukru
4 celá vejce |
1 prášek do peč. Dr. Oetker
popř. citronová kůra
Jak recept připravit:
Všechny ingredience vyšleháme - nejlépe v nějakém robotu, vlijeme na vymazaný a vysypaný plech
bezlepkovou strouhankou a rozetřeme. Pečeme při 150st. cca 45 minut. Jako bábovku pečeme při 180st. cca 50
minut.
Značka surovin Dr. Oetker je pro bezlepkovou dietu, ostatní si mohou použít značku jakoukoliv.
S tímto upečeným těstem lze vytváře různé moučníky, podle zvolených pudingů - světlé, či tmavé, různě lze
na ně dát krém, ovoce, polevu, nebo želatinu...