Saigonské rolky

Saigonské rolky

Potřebujeme:

mleté vepřové maso, sušené rýžové pláty, černé houby (judášovo ucho), kedluben gigant, sojové klíčky, chilli papričky, černé mleté koření, cibule, česnek, citronová šťáva, vajíčko, tekuté polévkové koření, olej, světlé pivo a sůl
Jak na to:

Do mletého masa vmícháme na tenkého plátky nakrájenou zeleninu, houby, sojové klíčky, vajíčko a dobře promícháme. Rýžový papír potřeme pivem, necháme ho zvlačnit a pak ho naplníme malou dávkou masové náplně. Důkladně srolujeme a smažíme za stálého otáčení na prudkém ohni, dokud rolky nezezlátnou. Omáčku připravíme z tekutého polévkové koření, citronové šťávy, česneku. Chilli papričky a pepře. Saigonské rolky podáváme s pikantní omáčkou.

 

Komentáře k receptu

comments powered by Disqus