Plněný patizón
Plněný patizón
Potřebujeme:
500 g mletého masa, 50 g cibule, 1 patizón, 2 kapie, 5 stroužků česneku, olej, petrželku, sůl, mleté černé koření
Potřebujeme:
500 g mletého masa, 50 g cibule, 1 patizón, 2 kapie, 5 stroužků česneku, olej, petrželku, sůl, mleté černé koření
Jak na to:
Patizón rozřízneme, vydlabeme, osolíme a necháme chvíli odležet. Na oleji podusíme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené kapie, pomleté maso, rozetřený česnek, pepř, petrželku a sůl.
Promícháme, necháme chvíli dusit.
Takto připravenou směsí naplníme nakrájený patizón a na vymazaném plechu zapečeme.
Patizón rozřízneme, vydlabeme, osolíme a necháme chvíli odležet. Na oleji podusíme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené kapie, pomleté maso, rozetřený česnek, pepř, petrželku a sůl.
Promícháme, necháme chvíli dusit.
Takto připravenou směsí naplníme nakrájený patizón a na vymazaném plechu zapečeme.