Pečené mleté maso
Pečené mleté maso
Potřebujeme:
500 g mletého vepřového masa, sůl, mleté černé koření, 1 vejce, 2 stroužky prolisovanými česneku, 1 rožok namočený v mléce, majoránka, sójováú omáčku, 3 vejce uvařené natvrdo, 100 g nakrájeného tvrdého sýra, 50 g měkké salámy, petrželku
Potřebujeme:
500 g mletého vepřového masa, sůl, mleté černé koření, 1 vejce, 2 stroužky prolisovanými česneku, 1 rožok namočený v mléce, majoránka, sójováú omáčku, 3 vejce uvařené natvrdo, 100 g nakrájeného tvrdého sýra, 50 g měkké salámy, petrželku
Jak na to:
Mleté maso ochutíme solí, mletým pepřem, majoránkou, prolisovaným česnekem a sójovou omáčkou. Přidáme celé vejce, vyždímaný rohlík a společně promícháme. Necháme odstát na chladném místě asi 40 minut.
Potom maso rozložíme na alobal a položíme na něj plátky sýra, měkký salám, nasekanou petrželku a do středu uvařené vejce. Vyformuje bochník, který přeložíme do vymazané zapékací mísy.
Přikryjeme alobalem, podlejeme malým množstvím vody a vložíme péct do vyhřáté trouby. Před dopečením alobal odstraníme a maso necháme zapéct.
Mleté maso ochutíme solí, mletým pepřem, majoránkou, prolisovaným česnekem a sójovou omáčkou. Přidáme celé vejce, vyždímaný rohlík a společně promícháme. Necháme odstát na chladném místě asi 40 minut.
Potom maso rozložíme na alobal a položíme na něj plátky sýra, měkký salám, nasekanou petrželku a do středu uvařené vejce. Vyformuje bochník, který přeložíme do vymazané zapékací mísy.
Přikryjeme alobalem, podlejeme malým množstvím vody a vložíme péct do vyhřáté trouby. Před dopečením alobal odstraníme a maso necháme zapéct.