Čevabčiči
Čevabčiči
Potřebujeme:
400 g mletého syrového masa, 1 cibuli, sůl, 1 papriku, špetku koření, 1 lžíci hořčice, olej
Jak na to:
Mleté maso promícháme s polovinou nadrobno nakrájené cibule, solí, pepřem a paprikou.
Z ochuceného masa tvoříme malé obdélníky a na oleji je zprudka opékáme, aby zůstaly šťavnaté, ale ne syrové.
Potřebujeme:
400 g mletého syrového masa, 1 cibuli, sůl, 1 papriku, špetku koření, 1 lžíci hořčice, olej
Jak na to:
Mleté maso promícháme s polovinou nadrobno nakrájené cibule, solí, pepřem a paprikou.
Z ochuceného masa tvoříme malé obdélníky a na oleji je zprudka opékáme, aby zůstaly šťavnaté, ale ne syrové.