Vepřové mandlové panenky

Vepřové mandlové panenky

Potřebujeme:

½ kg vepřové svíčkové, olej, 100 g pražených slaných mandlí, mletý pepř, sůl,, chlebová směs:, chlebové drobky, strouhaný tvrdý sýr, nasekané mandle, olej

Jak na to:

Vepřovou svíčkovou posolte, okořeňte a prošpikujte slanými mandlemi. Na rozpáleném oleji prudce opečte ze všech stran. Opečenou svíčkovou přeneste do zapékací mísy, podlejte výpekem, potřete chlebovou směsi a 20 - 30 min. dozlatova zapečte v troubě s teplotou 220 ° C.

Chlebová směs: usušené chlebové drobky a nasekané mandle opražte na pánvi a nechte vychladnout. Poté přidejte strouhaný sýr.
 

Komentáře k receptu

comments powered by Disqus