Jehněčí kotlety po provensálsku

Jehněčí kotlety po provensálsku  

Potřebujeme:

6 hrubých jehněčích kotlet,, 60 g másla, hrubá sůl, pepř,, Pasta:, 4 stroužky česneku, 3 stonky bazalky, 0, 5 sklenice olivového oleje, trocha soli

Jak na to:

Pasta: Česnek očistěte a snadno rozmělnít, dejte ho do třecí misky s trochou soli a bazalkovými lístky (6 si nechte na ozdobení) a přidávejte olivový olej, dokud vám nevznikne krémová hmota.

Kotlety z obou stran okořeňte a potřete pastou. Opečte je na grilu. Třeba je jednou obrátit.

Předhřejte mísu, položte na ni kotlety, každou ozdobte kouskem másla a lístky bazalky.

Jako přílohu podávejte 500 g vařených fazolových lusků s máslem a petrželkou.
 

Komentáře k receptu

comments powered by Disqus