Zapečené rybí filé s rajčatovým kečupem a křenem

Zapečené rybí filé s rajčatovým kečupem a křenem

Potřebujeme:

½ kg rybího filé, 8 dkg cibule, 4 dkg másla, 2 PL rajčatového kečupu, křen dle chuti, strouhanka, kari koření, sůl
Jak na to:

Rybí filé rozdělte na porce a vložte do zapékací misky vymazané máslem a vysypané strouhankou. Posolte, posypte kari kořením, popakejte zbývajícím tukem nebo máslem, posypte jemně nasekanou cibulí a přelijte kečupem. Vložte do předehřáté trouby a dust do měkka. Podle potřeby můžete podlít několika lžícemi vody.
Hotový pokrm posypte strouhaným křenem. Podávejte s vařenými bramborami posypaný posekanou petrželkou, hlávkový salátem nebo jiným zeleninovým salátem.

Komentáře k receptu

comments powered by Disqus