Filé z candáta na italský způsob

Filé z candáta na italský způsob 

Potřebujeme:

1 kg candáta, sůl, olej, cibule, 350 g rajčat, mleté černé koření, 80 g celeru, 1 PL kapary, petrželová nať na ozdobu

Jak na to:

Na oleji zpěnit nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na kousky nakrájené  oloupané rajčata, které ochutíme solí, pepřem a vymícháme na kaši. Jednotlivé filety z candáta osolíme a uložíme do zapékací mísy, jejíž dno je vymaštěné olejem. Rajčatovou kaší pokryjeme filety z candáta, posypeme je nakrájeným celerem a kapary. Vložíme do rozehřáté trouby a pečeme asi 20 min. na 190 ° C. Podáváme s vařenými těstovinami nebo bramborami.
 

Komentáře k receptu

comments powered by Disqus