Boršč

Boršč
   
Potřebujeme:

  300 g hovězího masa,  zeleninu), 200 g zelí, 200 g červené řepy, 1 malý rajčatový protlak, sádlo, mletý pepř, bobkový list 

Jak na to:

  Maso dejte vařit ve studené vodě do otevřeného tlakového hrnce. Mezitím upražte na sádle libovolnou zeleninu, kterou podlejte vývarem z kostí a několik minut duste, nakonec přilejte k masu. Přidejte pokrájené zelí, pokrájenou červenou řepu, osolte a ochuťte na špičku nože mletým pepřem, bobkový list a rajčatový protlak. Maso vložte do polévky, potom uzavřete v tlakovém hrnci a po sevřením vařte ještě asi 30 min. 

TIP: Podle chuti můžete ještě zahustit slabou zápražkou.
 

Komentáře k receptu

comments powered by Disqus