Omeleta tří chutí

Omeleta tří chutí 

Potřebujeme:

80 g mozarely, 5 vajec, 70 g mortadely vcelku, 70 g zelených fazolek i mražených, 1 lžičku strouhaného parmezánu, 6 lístků bazalky, máslo, špetku soli, mletý pepř, petrželku

Jak na to:

Zmražené fazolky uvaříme ve slané vodě, slijeme, pokrájíme na kousky a 3 minutky podusíme na másle. Mozarelu a mortadelu pokrájíme na kousky. Vejce rozšleháme v misce se solí, trochou pepře a lžičkou najemno postrouhaného parmezánu. Na pánvi opečeme kostky mortadely na olivovém oleji dozlatova. Vybereme je a spolu s mozarelou, fazolky a lístky bazalky přimícháme k vajíčkům. Těsto vlejeme do pánve, kde jsme opekali mortadelu. Kdy je z jedné strany opečená, obrátíme ji na druhou stranu pomocí talíře. Hotovou omeletu posypeme petrželkou.
 

Komentáře k receptu

comments powered by Disqus