Šneci pikantní k pití

Použité suroviny:

1 balíček lístkového těsta, 15 dkg čabajky nebo jiné klobásy, 10 dkg nastrouhaného eidamu, 1 vejce, 1
bílek, trochu zelené petrželky, kousek červené čerstvé papriky, sezamová semínka

Jak recept připravit:

Lístkové těsto rozdělíme na dvě části a z každé vyválíme obdélník. Klobásu umeleme,promícháme se
strouhaným sýrem a rozšlehaným bílkem. Směsí potřeme rozválené těsto, posypeme ještě nasekanou petrželkou,
kouskem nasekané červené papriky a stočíme pevně do ruliček. Režnou nití nebo ostrým nožem nakrájíme
plátky(0,5-1 cm), rozložíme je na plech, potřeme rozšlehaným vejcem, posypeme sezamovými semínky a upečeme
dozlatova.

Komentáře k receptu

comments powered by Disqus