Pečená ryba s kmínem
Pečená ryba s kmínem
Potřebujeme:
300 g ryby, koření na ryby, celá kmín, citrónová šťáva, cibule, čerstvé žampiony, máslo, olej, červená cibule, mleté pepř, sůl
Potřebujeme:
300 g ryby, koření na ryby, celá kmín, citrónová šťáva, cibule, čerstvé žampiony, máslo, olej, červená cibule, mleté pepř, sůl
Jak na to:
Jednotlivé kousky ryby posolte, okořeňte mletým pepřem, ochuťte kořením na ryby, pokapejte citronovou šťávou a nechte 20 min. odstát. Poté se přenese do vymazané zapékací mísy, posypte celým kmínem, pokapejte rozpuštěným máslem a dejte péct do vyhřáté trouby. Mezitím očištěnou a pokrájenou cibuli orestujte na oleji spolu s nakrájeným plátky čerstvých žampionů. Zapečené rybu podávejte s opečenou cibulí a houby a přelijte smetanovou omáčkou.
Jednotlivé kousky ryby posolte, okořeňte mletým pepřem, ochuťte kořením na ryby, pokapejte citronovou šťávou a nechte 20 min. odstát. Poté se přenese do vymazané zapékací mísy, posypte celým kmínem, pokapejte rozpuštěným máslem a dejte péct do vyhřáté trouby. Mezitím očištěnou a pokrájenou cibuli orestujte na oleji spolu s nakrájeným plátky čerstvých žampionů. Zapečené rybu podávejte s opečenou cibulí a houby a přelijte smetanovou omáčkou.