Ostroretka na zelenině a ovoci
Použité suroviny:
2 ks ryby
2 ks papriky
2 ks rajčat
4 ks cibulka s natí
1 ks pomeranč
1 ks jablko
20 dkg hroznové víno
2 lžíce ostrý kečup
2 lžíce olivový olej
100 ml voda
sůl
rybí koření
Jak recept připravit:
Na pánvičce rozehřejeme olej a vložíme všechnu zeleninu, kterou jsme nakrájeli na kostičky.
Za občasného míchání prudce osmahneme, přidáme nakrájené ovoce a 5 minut dusíme pod pokličkou.
Ostroretku zbavíme páteře a kůže a nakrájíme na pásky. Pokapeme citronem a vložíme na pánev na zeleninu a
ovoce.
Okořeníme, přidáme kečup a vodu a z jemna mícháme, tak dlouho než ryba změkne( přibližně 8 minut).