Talíř plný dobrot

Použité suroviny:

30 g ruského salátu, 20 g rybiček z konzervy, 15 g balkánského sýra, 1/2 vejce, 20 g šunky, 15 g suchého
salámu, 15 g másla, 50 g oliv, 25 g kyselých okurek, 15 g rajčat, 2 g zelené petržele, majonéza na zdobení.

Jak recept připravit:

Do středu talíře položíme ruský salát, dokola ozdobíme majonézou a rajčaty, nakrájenými na kousky. Do
středu vejce vstříkneme majonézu a ozdobíme kouskem rajčete nebo růžičkou z mrkve. Okolo salátu pokládáme
ozdobně suroviny nakrájené na plátky, trojúhelníky, zavinuté do rolky. Mezi masné a mléčné výrobky pokládáme
zeleninu, také ozdobně nakrájenou. Všechno ozdobíme petrželí. Talíř můžeme doplnit i jinými druhy potravin
např.: Paprika, sýr, ryby, klobásy atd.

Komentáře k receptu

comments powered by Disqus