Ve Woku rychlé jídlo

Suroviny:
2 lžíce oleje do woku
300 g kuřecího nebo krůtího masa , nakrájeného na proužky
300 g směsi zeleniny do woku
60 ml sójové omáčky
60 ml čínského vina na vaření
1 konzerva (400 g) bílé fazole, scezeným
1 lžíce posekané koriandrové nebo petrželky

Postup:
1. Ve woku rozehřejeme olej a na prudkém ohni opečeme kuřecí nebo krůtí maso . Mícháme, dokud nechytí barvu.
2. Když je maso připraveno, přidáme zeleninu a mícháme, dokud nezměkne, pak přidáme sójovou omáčku a víno na vaření. Sójová omáčka maso zbarví krásně dobronzova.
3. Když je vše opět horké, přidáme scezené fazole, dobře promícháme a naložíme na dva talíře.
4. Posypeme bylinkami a ihned podáváme.

Komentáře k receptu

comments powered by Disqus