Kuřecí prsa v bramborovém těstíčku
Kuřecí prsa v bramborovém těstíčku
Potřebujeme:
1 balíček kuřecích prsou (cca 600-700 g), slovenské halušky v prášku, 1 vejce, voda, sůl, pepř, mouku, majoránka, česnek
Jak na to:
Prsa očistíme, omyjeme a vyklepeme. Osolíme a necháme chvilku odležet, dokud ne připravíme těstíčko.
Do polévkové talíře nasypeme cca půl sáčku halušek. Přiléváme vodu, dokud není těsto tak husté jako na noky. Potom přidáme 1 vejce a rozmícháme. Dolejeme ještě trošku vody, těsto by mělo být trochu hustší než palačinkové. Přidáme pepř, majoránka a hodně česneku. Nesolíme, samotné halušky mají soli dost. Rozmícháme a těsto je hotové.
Naklepané a osolené maso obalíme nejdříve v mouce, v těstíčku a pak smažíme na oleji.